Friday, March 16, 2012

Vähän väriä elämään

Aamulla ikkunasta ulos katsoessa koin lievän pettymyksen, harmaata, harmaata ja harmaata.
Jottei ihan masentuisi, vähän väriä elämään kesää ajatellen.

Tytölle tein ensin lippiksen, muttei sitä tahtonutkaan
Ei siinä muu sitten auttanut kuin ottaa lierihattu työn alle
Poikakin sitten tahtoi omansa, lippiksen sain suostuteltua kun olisi halunnut samanlaisen lierihatun kun siskolla...
Tässä on takana kumppari (Ob:lla on suht vastaava malli, lippa on pienempi ja hattu osa ehkä aavistuksen liian pyöreä mun makuun)

Kaikki kankaat Kangastukusta.
Kaavat sovelluksia monesta kaavasta (vieläkin riittäis vähän muokattavaa)


Saumuri matkas tänään Kiteelle takuukorjattavaksi hieman epäonnisen "korjaus" reissun jälkeen.
Rahat toki sain takasin, tais korjaaja itekkin tietää mitä tuli tehtyä kun ei pistäny hanttiin ollenkaan. Vedottiin ties mihin, etteivät olis ottaneet konetta huoltoon ollenkaan kun takuu oli voimassa. Perushuolto ei valitettavasti kuulu takuuseen.... Mutta tehtiin sille kyllä muutakin, hajotettiin ja annettiin valohoitoa :D Nyt jaksaa jo naurattaa, mutta myönnettäköön että viikko sitten oli itku herkässä.

Annoin tekohengitystä äidin vanhalle Janomen ompelukoneelle (kun se oma ompelekone alkoi sitten kanssa yskimään eikä mikään tunnu auttavan) ja voi elämä kun sillä on ihana ommella, vaikka onkin vanha ku mikä. Ei yski ja ompelee kun unelma. Oma Royal lähtee sitten myyntiin, äiti sitä tahtoi jo itelleen...

Äidin vanhan Janomen MyLock saumurinkin elvytin, se pitäs vaan käyttää huollossa vaikkei mitään pahempaa vikaa ookkaan, hienosäätöä. Toisaalta, jos oma saumuri saadaan kuntoon, on mulla noita koneita vähän liikaa ja jo kyselinkin tarjousta Janomen Coverlockiin. Tarttis eka vissiin voittaa lotossa kun ei mistään tahdota hyvittää musta kohtuullista hintaa, pari kymppiä mikä on sinänsä naurettavaa koneesta joka toimii..

Toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille!
Uusille lukijoille tervetuloa, pitäs vissiin jotain arvontaa järjestää kun blogin lukijämäärä on jo yli 60 ja Facebookissakin tykkääjiä löytyy reilu 200kpl..

Mutta mitäs sitä laitettais palkinnoksi ?

2 comments:

  1. Ihanaisia hattuja, ja pieni mies näyttää niin suurelta toi hattu päässä. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö näytäkkin ? Musta tuntuu että ukko on kasvanu jotenkin kauheesti nyt tän vuoden puolella, on semmonen ison pienen pojan olonen <3

      Delete