Friday, April 27, 2012

Kesämielen korviksia

Ompeluita kun ei ole postattu jatkuvan jännityksen takia, niin laitetaan jotain muuta, kesämielen korviksia.
Jännitys johtuu pääsykokeesta ja nyt odotellaan sitten pari viikkoa sitä haastattelu kutsua, jos sellanen ilmaantuu... peukut pystyyn siis.

Nää askarreltiin perjantaina, ensin vähän muovaillaan muottiin, laitetaan uuniin ja sitten maalataan ja lakataan. Osan maalaus meni vähän penkin alle, hätähousu kun tuppaan olemaan. 
Vasemmalta lähtien vihreät, punaiset, oranssit, keltaiset ja tummat lilat.
Muut värit onkin jo työn alla: pinkki/vpun, musta ja joku vaalea lila jos onnistuu sekotus.

Kivaa pikku askartelua ja mikä parasta, näistä tulee kesä mieleen.

Vinyyli puuvillakin saapui, ei ollu priimaa edes 20% kankaasta vaan asemointi vaiheessa mokattu jotain ja kuosi toistui niin että n. 15cm välein yksi vinyyli jono oli puolikas, hauskan näkönen mutta käyttökelvoton :D 
Uusi on tulossa, katsotaan millon saapuu.

Omille muksuille pitäis alkaa kesävaatetta tekemään, niiden jo tehtyjen lisäksi on shortsia ja mekkoa tulossa, kunhan pääsen rauhassa koneiden ääreen. Kaikki "vapaa" aika tuntuu menevän tilausten kanssa, molempi parempi.

Mikäs on teidän lempikuosi tällä hetkellä ? 
Tuntuu että nyt puskee niin paljon kuoseja ettei oikein tiedä mitä ottaisi ja uutuuksia vaan tulee lisää ja lisää.
Pyllistävä leijona ei iskenyt aikaisemmin, se valkopohjainen siis, mutta valmiina olikin tosi kivaa ja nyt tuli vielä bio-interlockina myyntiin, meille sitä kiitos vihreänä ja sinisenä. Muitakin bio-interlockeja on alkanut ilmaantumaan kohtuuhintaan, jeij!

kuva lainattu bellapuun sivuilta
1 comment:

  1. ihania nuo kukat, siis TODELLA ihania!!!
    tjaah, enpä tiedä mikä ois suosikkikuosi tällä hetkellä...? nyt nutnuu vähän siltä, et mikään ei kauheesti iske (JEEEE!!!)... ei edes ahkerasta nettikauppojen pläräämisestä huolimatta :D

    ReplyDelete