Tuesday, April 17, 2012

Värisuora

Tosiaan, huh huh. Tälläinen kasa pipoja välikauteen, mutta ei omaan kauppaan vaan  IhmemaahanTulee aika hurjia "työpäiviä" kun lapset ei saa hoitopaikkaa luultavasti kun vasta syksyllä, päivät touhutaan samaan malliin ja illalla sitten ommellaan..

Mutta niistä pipoista. Aikaisemmin kerroinkin että mallia kehitelty ja siitä vielä näihin malleihin tein pieniä parannuksia. Muissa väreissäkin tulossa omaan kauppaan, tähdet olleet suosikkeja ja ne on kyllä omia suosikkejakin.

I made these hats for a kids netshop called Ihmemaa = Wonderland. Just perfect for this midseason here (it's cold this day, warm the next day and it rains on the third but it´s not freezing cold.. got to luv it.)
Stars have been favorite, I like them too.
These are also coming to my own shop, in different colour variations.


Oma tyttökin ilmoitti, että tahtoo tähtipipoja lisää :)

6 comments:

 1. Onpa kyllä tosiaan ihanan herkullinen värisuora :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mustakin, tuli ihan jotkut karkit mieleen itellä tosta ylimmästä kuvasta :)

   Delete
 2. todella suloisia pipoja, jaksuja sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mulla on kohta sellaset pandan silmät :D

   Delete
 3. Tosi kivoja pipoja! Molemmat on hienoja, mutta sydänversio on mun suosikki!

  By the way, muistelen, että olit askarrellut joskus pinnejä.. mulla tuli vastaan tuolta varastoista viime kesänä ostetut tarvikkeet ja aloin miettiä mitä liimaa ihmiset käyttää liimatessaan päällystetyn napin pinniin. Mun napit eivät meinaan pysyneet oikein kovassa käytössä kiinni, vaan napsahtelivat pinneistä irti.. toki liima oli varmaan jotain onnetonta. Eli vinkkiä kyselen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Joko sellasen merkin kun Casco kontaktiliimaa tai E600 nimellä löytyvää teollisuusliimaa, jotkut kuulemma saa kuumaliimalla pysymään, mutten oo uskaltanut ite kokeilla.

   Delete