Monday, May 21, 2012

Leijona huumaa ?

Ei kai sentään. Asiakas kyseli jotain unisex kuosista vaatetta tämä leijonakuosi tuli ekana mieleen. Aikaisemmin olin vähän että "plaah" koko kuosista, mutta kun kankaan sain käteen niin se olikin mukavaa. 
Ainoa miinus tuosta kuviosta, joka vetää vähän mihin sattuu, silitys, venytys ja vanutus tuotti sentään jotain tulosta vaikka kuvio menee mihin sattuu, lankasuora tosin säilyy.
Perus suomalaisena ajattelin vian olevan minussa, mutta mittanauhan kanssa mittasin, molemmat sivut on kyllä ihan millilleen saman mittaset ja lankasuora suorassa. Ei sitä nyt noin vinoon voi onnistua leikkaamaan, heh heh.

Seteistä tuli kuitenkin omasta mielestä tosi ihanat ja asiakaskin oli tyytyväinen.

Housut tein oranssista collegesta kesää ajatellen, syksyä vasten olisin varmaan käyttänyt velouria.

Näitä settejä meni neljä, kolme koossa 68cm ja yksi 74cm. 
Kaavoihin menikin oma aikansa (harmaita hiuksia tuli housujen osalta muutamat) mutta nyt ne on tehty.

Tykästyin sen verran tuohon valmiiseen settiin että omille on puoliksi leikattuna myös :D


Eilen sunnuntaina vietettiin Käpylän kyläjuhlia ja mun juttuja pääsi mukaan Ihmemaan mukana. Ajattelin että kukkarot, pinnit ja ponskut on sellasia mitkä tuollasissa tapahtumissa vois mennä, etenkin kun siellä oli kirpparia samaan aikaan. 
Pistin kuitenkin koemielessä 5 vaatekappaletta mukaan ja niistä vain 2 tuli takaisin, jee! Vaatteet oli osa sellasia "kokeillaan miltä tää näyttää"- juttuja, mutta vaatteet oli kuulemma herättäneet mielenkiintoa ja niistä oli kyselty tarkemminkin.
Ehkä sitä uskaltaa seuraavan kerrankin mukaan.
Sillä asenteellä lähdin liikenteeseen että kun ensimmäinen kerta on, ei mitään mene, mutta sainkin yllättyä positiivisesti! 
Jäljelle jääneiden tuotteiden kanssa matkaan huomenna tuohon lähi leikkipuistoon, MLL-perhekahvilaan (Moisiontie 18, 00730 HKI), jaiks!

      
kännykällä onnistuin tälläsen nappaamaan.1 comment:

  1. voi kuinka herkun näkösiä nuo sun tuotteet!

    ReplyDelete