Saturday, May 26, 2012

Lippistehdas käynnistyi..

Mietin pitkään, otanko lierihatun vai lippiksen "omakseni", eli kumpaa tykkään tehdä enemmän. Lippis vei voiton, sitä on niin ihanan helppo muunnella. Tein jo viime kesänä Ottobren Coconut kaavaa muokaten muutamia lätsiä, osat vaihtoi jo sen verran muotoaan ettei ne vastanneet alkuperäistä juuri lainkaan, muuta kuin leveysmitoiltaan.
Pistinkin Ottobrelle spostia jo viime syksynä, mutta vasta nyt sain vastauksen kun ahdistelin ja soitin perään..
Nyt minulla on lupa käyttää tätä kaavaa muokattuna omiin juttuihini. 
Kokeilin kaavoittaa vastaavaa itse, mutta se tuntui jotenkin urpolta, kun kaava kerran on jo olemassa melkein kokonaan sellaisena kuin tämä omani, omilla muutoksilla se näyttää tältä 


Kivoja tuli, vaikka ite sanonkin :)

Hyvää viikonlopun jatkoa!

Ensi tiistaina lätsiä voi tulla tutkailemaan MLL perhekahvilan kevätriehaan Tapulin leikkipuistoon klo 10-12, Moisiontie 18 00730 Helsinki.
Ohjelmassa mm. lasten olympialaiset.

4 comments:

 1. Noi on kyllä aivan ihania! :)
  Mä oon epätoivosesti yrittäny piirtää alusta asti ihan ite, löysin koululta hyvän ohjeen kaavojen piirtämiseen, joten eiköhän siitä joskus valmistakin tule! :)

  ReplyDelete
 2. Mä piirsin ite, sen missä on niitä tikkarikukkia. Tuli vaan sellanen olo että tekee turhaa työtä kun on olemassa valmis kaava, josta tosiaan tietyin muokkauksin sai aivan omannäkösensä. Ei tässä oo samaa kuin alk. peräsessä kaavassa noi hattukappaleiden leveydet leveimmillään :D

  ReplyDelete
 3. no on ihania! tartteis itekin uskaltaa lippiksiä tekee...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! ne on helppoja onneks tehä ;)

   Delete