Monday, August 6, 2012

Tsirp

Olipa ankea otsikko, mutta tuntuu että kaikki "hyvät" on jo käytetty..

Käytiin sunnuntaina Forssan Piknikissä, tapahtumassa jossa on esillä parisen tuhatta ameriikan rautaa kaksi- ja nelipyöräisinä. Sieltä löytyy myäs rompetori jonne saa omaisuutensa tuhlattua jos ottaa rahaa mukaan, meillä ei onneksi sitä ongelmaa ollut. Kaikenlaista uutta ja vanhaa myytävää, teemaan sopien. 

Jo matkalla kotiin mietittiin ukon kanssa, että miten joitain juttuja pystyisi lastenvaatteisiin laittamaan, ei kuitenkaan viiti likkaa pistää pallomekko päällä joka päivä päiväkotiin, heheh.

Visio oli taas erittäin hyvä, mutta toteutus meni vähän sinne päin joiltain kohdin, ehkä painamalla sais paremman lopputuloksen. Jos ei muuta, niin herkut värit ainakin tähän tytön paitaan tuli!
Saanen esitellä, TSIRP!Lime trikoo Hannan Kankaasta, kotimaista. Resori Kangastukusta.
Kaava oma.

Lapset tosiaan alottelevat päiväkodissa ja näin harjoituspäivinä mulla on aikaa ommella. Molemmille tarttee housuja olla joten pitänee löytää taas "the" kaava. Ensin kokeiluun pääsi OB 4/11 High jumpit ja näin ilman sovittamista voin jo tuumata että meiän likalle aaaaaivan liian leveää mallia ja jotenkin muutenkin liian.. jotain. En vaan tykkää. Näihin housuihin tuhrasin pari tuntia aikaa, kun saumuri alko tökkimään. Mutta valmista kuitenkin tuli. 
Täytynee vielä kaivella housukaavoja tai uhrata joku ilta kaavan tuhertamiselle..
Näissä koko 122cm ja laitoin vielä vähän pidemmät resorit, kun kaavassa oli.Kangas oma värjäämää, alunperin Kangastukusta, resori Hannan Kankaasta ja taskujen tähtitrikoo JNY.

Kaava OB 4/11 High Jump, taskut muutin mieleisikseni.

16 comments:

 1. Hauska ja kaunis paita! Pöksytkin ovat oikein kivat! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanan värinen paita! Ja housuista tykkään kyllä kovasti myös, ihanat kangasyhdistelmät :) Mä olen tehnyt muutamat housut meidän neljäveelle tuolla High Jump -kaavalla, mutta olen tehnyt kapeat, vähän pidemmät ja suoristanut lahkeet, että jäävät pussittamaan paremmin. Ja tehnyt kans oman maun mukaisemmat taskut... Että ei siinä sitten enää hirveästi alkuperäistä ole jäljellä ;) Mutta muutosten jälkeen tykkäsin kaavasta kovasti.

  ReplyDelete
 3. Tosi hauska aplikointi! :D

  ReplyDelete
 4. Ihana paita ja housutkin on hienot :)

  ReplyDelete
 5. Tuo paitahan on tosi hieno! Minunkin tekisi mieli vähän värjätä, millä sinä olet värjännyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perus pesukoneväreillä, nää tais olla Dylonin värejä.

   Delete
 6. Upea paita!
  Ja minusta nuo housutkin on kivat :)

  ReplyDelete
 7. Paidan värimaailmasta tykkään. :) Ja housuistakin toki.

  ReplyDelete
 8. Ihana paita! Todella kaunis tuo kuva.

  ReplyDelete
 9. Tosi kiva pusero! en kyl hoksaa mikä toteutukses ois menny mönkään :)

  ReplyDelete
 10. Ihanan väriseksi olet pöksykankaan saanut! Paitakin on ihana.

  ReplyDelete