Thursday, October 18, 2012

Tänään aamulla tuli ihan huppari-fiilis

.. ja päätin kaavoittaa sellaisen. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuten elokuvissa, sillä tämän oli tarkoitus olla sopiva omalle 98cm poitsulle, mutta makkarankuorelta näyttää. Ehkä vähän lisää väljyyttä ja hyvä tulee. Eli tämän koko on varmaankin jotain 92cm, aika slimmia mitoitusta.

Matskuna itsevärjättyä collegea, hupun vuori tähtitrikoota ja kanttaukset ihanan oranssia resoria, ei sellasta kirkkaan kirkasta, vähän tummempaa. Vielä kun muistaisi mistä se oli.. Hannan Kankaasta ?Vielä on mietinnässä lähteekö pilkkahintaan uuteen kotiin kaikkine kosmeettisineen mokineen vai yritänkö muutamat kerrat käyttää poitsulla.. Vähän kun yrittäisi pukea itselle liian pieni farkkuja.

Tykkään tässä muuten eri toten hupusta joka onnistui (paitsi tässä tuli kosmeettisia mokia, peittari alkoi taas vihottelemaan). Tuli tosi hyvän mallinen. 

Ja pieni oma kehu on paikoillaan, on helkkarin mukava tunne kun kerta laakista kaavoitus onnistui, mitä nyt laitoin liian vähän väljyyttä, se on onneksi helppo muuttaa. JEE!

Tää viikko on ollut koulusta "lomaa", töitä piti tehdä mutta lapset on molemmat kipeenä, omaa sairastumista ei kannata edes laskea..
Ehkäpä illalla saan kasattua paremman version, nyt kun paja on back in business.

5 comments:

 1. Ooo mitkä värit!!! <3 Herkku.

  ReplyDelete
 2. mä tykkään kans väreistä ja omakehut on paikallaan tollasen suorituksen jälkeen - WAU!

  ReplyDelete
 3. Tosi kivan näkönen huppari! :)

  ReplyDelete
 4. Kiitoksia! Värit on kyllä herkut, pitää koittaa löytää lisää collegea mitä vois värjäillä, ellei kävis huono tuuri ja löytäisi valmiina jotain kivaa väriä.

  ReplyDelete
 5. Ois kyl aika ihana, voisit myydä mulle sen Pussirotalle säilöön (jos se joskus sais sen kasvupyrähdyksensä) ;)

  ReplyDelete