Saturday, February 9, 2013

Kerran viikossa.... pikemminkin kerran kuussa.

Nyt on meneillään kankaaton kuukausi. Pitää siis käyttää omia varastojaan vähemmäksi eikä uusia saa hankkia, vain siinä tapauksessa jos esim puuttuu vetskari hupparista tms. Mutta ilman syytä ei missään nimessä. Rankkaa on.
Joka päivä melkeimpä tupsahtelee sellaisia kankaita tai tarvikkeita joita tekis mieli napsutella..
Tässä vain puoli totuutta pienestä varastosta.. laatikoita on neljä lisää ja niiden päällä kasvavat keot. Hups.


 

Ensin ajattelin että kuvaan kaikki, mitä kankaattoman aikana saan tehtyä. Mutta päädyinkin siihen että kuvaan sitten maaliskuun alussa koko potin kerralla.

Pakko kuitenkin vilauttaa jotain, nimittäin mekko-body. 
Nyt kun huushollissa asustaa pieni tyttö, on ihana päästä kokeilemaan kaikkea pientä ja uutta. 
Tämä oli proto, kankaatkin on sitä mitä sattui käsiin. Mukava huomata että kaava toimii ja näitä pääsee tehtailemaan enemmänkin. Seuraavaan vähän pidempää helmaa ja ehkä rypytystä :)4 comments:

 1. tuo kagashamstraus on kyllä paha tauti... paraantuukohan siitä millään...? viimeks ko olin kankaattomalla ni mulla karkas sit sen jälkeen mopo ihan käsistä, siks en enää viitti kankaattomalle osallistua - jännä huomata kyllä miten sitä haluu ihan sikana jotain kangasta ja sitko sitä ei ostakaan heti ko sitä saa, ni alkaa se halu laantua (kun on välillä käyny pölläyttämässä omia varastojaan vähän "muistinvirkistykseks"... ehkä tosta siis voi parantua EHKÄ...
  tuo mekkobody on IHANA!!! ja ihanaa kuulla, että teillä asustaa pikkuinen tyttö <3

  ReplyDelete
 2. Heh, "parit" kankaat päässet kertymään :D Mutta ihana tuo mekkobody.

  ReplyDelete
 3. Tosi hyvän näköinen mekkobody! Meillä on vauvalla vaikka kuinka paljon perittyjä vaatteita, mutta ei yhtään mekkobodya, joten ehkäpä sellainen pitäisi saada ommeltua itsekin.

  ReplyDelete