Wednesday, October 30, 2013

Elämää, ei sen enempää.

Aikamoista taiteilua yhdistää koulu, kolme lasta, mies ja harrastukset. Lapsista, koulusta ja miehestä ei voi karsia joten omat harrastukset kärsii. Jotenkin sitä tsemppaa itseään jaksamaan vielä 6kk, sitten on lupa hengähtää ja tuijotella saapuvaa pakettia.

Saapuvalle paketille tein jemmaan tälläisiä.Juuri 1v täyttäneelle tunika ja legginssit. Harmaa sydän jersey on harjoittelupaikan peruja, isommalle tytölle on siitä myös mekko kuvausta vaille valmiina.


Myöskin juuri synttäreitä viettäneelle nelivuotiaalle Käpysen avaruushenkisestä jerseystä peruspaita. Kuosi on niin vangitseva jo itsessään, etten kokenut tämän tarvitsevan mitään muuta kuin turkoosit kantit ;)Blogin hiljaiselon vuoksi sitä on sortunut jopa miettimään, josko painaisi deleteä koko blogille. Ehkäpä se tästä, kun oksentamiset on oksennettu ja olo alkaa normalisoitua, eiks niin  ?

5 comments:

 1. Eihän blogia tarvitse toki kokonaan poistaa vaan viettää hiljaiseloa tarpeen mukaan ja sitten taas palata riviin. Minusta ainakin blogiasi on mukava seurata. Nytkin oli taas mukavaa katsottavaa!

  ReplyDelete
 2. ^Komppaan Tanjaa, elä poistele. Kyllähän sitä aina hiljaisempia hetkiä on kaikilla :)

  ReplyDelete
 3. Minäkin lopetin mutta kunhan hiukan toista vuotta oli keikuttu elämän merellä, osuin hetkelliseen tyveneen ja taas on mukava bloggailla :)

  ReplyDelete
 4. oi kuinka ihania ja onnea <3
  ja elä ihmeessä poista blogiasi... <3

  ReplyDelete