Tuesday, November 19, 2013

PANDAMONIUM!

Minä sydän pandat. Makuuhuonettamme koristaa tämä taulu, koska pandat on vaan niiiiiin ällö ihania http://www.mannynvali.com/art/2011/p-ghosttraintokoivukyla.html

Tässä tapauksessa on onnea yhteistyö, sillä pandoja ilmestyy enemmänkin paitoihin tulevaisuudessa. Tässä pientä esimakua :


Printin on suunnitellut taiteilija Antti Männynväli, jonka teoksia voi itseasiassa tälläkin hetkellä mennä katsomaan S-Ikkunagalleriaan http://s-galleria.fi/anttimannynvali.shtml

Näitä oli kiva painaa, vielä kivempaa siitä tekisi sen jos voisi painaa omatekemille paidoille, mutta hiljaa hyvä tulee ja toivottavasti vuodenvaihteen jälkeen päästään lähemmäs sitäkin näissä miesten vaatteissa. Se aika, saako sitä ostettua jostain ? Heh.

Mietin pitkään sopisiko tuo printti lapsille. Omille lapsille se menisi ja itseasiassa molemmat pyysivätkin omaa pandapaitaa, pojalle sen kerkesin jo toteuttamaan. Muutamalta kaverilta olen kysellyt tuosta ja ihanan rehellisiä vastauksia olenkin saanut, joillekin lapsille sopii ja toisille ei mutta en nyt välttämättä vuosikkaalle laittaisi paitaa tuolla kuvalla, ehkä, mistä sitä tietää :D
Kuva on painettu luomupuuvillalle ja tikkasin sen kiinni harmaaseen puuvilla-elastaani trikooseen, hieman vaaleampi tuo kangas livenä kuin kuvassa. Jätin reunat rullautumaan, toivottavasti tulee ajan myötä kiva. Pandojen lisäksi tein Salmiakki- pipoja, tällä kertaa vihreänä ja valkoisena. Kokeilinpa jopa yhteen pipoon niin että etupuoli on vihreää ja takapuoli valkoista, tuli aika veikeä vaikka itse sanonkin. Salmiakki on painettu myös luomupuuvillalle ja pipot puuvilla-elastaani trikoota.
Seuraavaksi pitää varmaan ottaa työnalle joululahjoja, jos meinaa ettei tänäkin vuonna ommella vielä aaton aattona ja yöllä... 2 comments:

  1. Niin kuul printti! Kankaanpaino on kyllä mulle ihan uusi maailma. Houkuttelevaa! Kiva nähä tällasia postauksia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun ensikosketus kankaanpainamiseen on jostain ala-asteelta ja silloin tällöin tullut mahdollisuus kokeilla uudestaan :) Nyt molempien koulujen aikana kipinä sytty sitten ihan kunnolla.

      Delete